Saunier Duval szerviz Budapest, Pest megye

Tel: 06 20 242 8381

Saunier Duval kombi cirkó szerviz, cirkó, vízmelegítő, kazán, gázkazán szerelés

Tisztítás – Karbantartás – Javítás – Szerelés

Ha elromlott Saunier Duval gázkészüléke Hívjon minket bizalommal!

saunier duval

Gázkészülék szerviz során Vállaljuk:

Saunier Duval Kombi cirkók, gázkazánok szerelése és javítása

Saunier Duval Cirkó, vízmelegítő, gázkazán tisztítás, karbantartás, szerelés

Gázszivárgás és égéstermék visszaáramlásának ellenőrzése

Saunier Készülékek – átvizsgálása és beszabályozása

Saunier Duval szervizelés esetén vállaljuk: kombi cirkók váltószelepeinek javítása és cseréjét, kiegyenlítő tartályok meghibásodásainak elhárítását, vezérlőpanelek cseréjét, lemezes hőcserélők tisztítását és lemezes hőcserélők cseréjét, érzékelők és Ntc-k, hőkorlátozók, stemkók, hőleóldók cseréjét, merülő szondák cseréjét, gázszelepek cseréjét, égőterek és égőfejek tisztítását. Hidroblokkok cseréjét, áramlásérzékelők, nyomásérzékelők, biztonsági szelepek javítása és cseréjét, keringető szivattyúk cseréjét, turbó ventilátorok szerelését, ionizációs lángérzékelők, presszosztátok cseréjét, töltő csapok javítását. Tüzelőelektronikák szerelését, gyujtás elektródák cseréjét.

Típusok amiket javítunk:

Renova Star C 24 E, Renova Star F 24 E

Renova C 24 E, Renova F 24 E

ThemaClassic C 25, ThemaClassic C AS 25, ThemaClassic F 25, ThemaClassic F AS 25, ThemaClassic C 24

ThemaClassic C AS 30, ThemaClassic F AS 30, ThemaClassic C 25

Isotwin F 24 E, Isotwin C 24 E, Isotwin C 28, Isotwin F 28

Semia C 24, Semia F 24

Renova mini c 12, Renova Mini F 12

SD 30 KLZ, SD 40 KLZ

SD 20, 30, 40, 50 KLO

SD 20, 30, 40, 50 KLOM

Isomax C 28 E, Isomax F 28 E

Isofast F 30 E, Isofast C 30 E ET, Isofast E 35 E

A Saunier Duvalról röviden:

A Saunier Duval márka Európa egyik piacvezető gázkészülék és fűtőegységek gyártásával foglalkozó francia vállalat. Logója az alvó tűzmadarat szimbolizálja. Készülékei és fűtőegységei, több mint 40 országban kaphatók. 2001-től a Vaillant csoport részesévé vált. A Saunier Duval készülékei többször nyertek formatervezési díjat és elsők között kapott ISO 9001-es minősítést. 1997 óta Magyarországon is forgalmazzák. 2001- ben a Vaillant csoport tagjává válik és megalakul a Vaillant Saunier Duval Kft.
A márkanévhez fűződik az első kombi cirkó készülék, az első zárt égésterű készülék és az őrláng nélküli vízmelegítő is.

1950-ben a Bengel testvérek alapították a céget, majd késöbb Joachim Bengel 1907-ben, testvére halála után eladta Charles Sauniernek és Maurice Duval gyárosnak. A márkanév igy lett SAUNIER DUVAL.

Saunier Duval Napjainkban:

A Saunier Duval cég több díjat és elismerést is magának tudhat létezése óta a termelés, a minőség és a dizájn terén is. Ma a legtöbb Saunier Duval készüléket, napkollektort, hőszivattyút Franciaországban gyártják és tervezik. Ezek berendezések gyártását rengeteg kutatás, tervezés és tesztelés előzi meg mielött a boltokba kerülne. Évenete az összetermék előállítás eléri a 330 000 darabot is, ami nem mondható kevésnek. Termékeik tartósak, mert a legmagasabb minőségű anyagokból, alkatrészekből és a legkorszerűbb technológiával vannak legyártva. Nagy figyelmet fordítanak az alkatrész utánpótlás és szervízhálózatra is.

A Saunier Duval tökéletes kondenzációs, fűtő- és kombinált készülékeket kínál. Tudtad, hogy Saunier Duval ikonja a tűzmadarat jelképezi? A tűzmadarak azok az állatok, amelyek már régen is jelezték a bányák gázszivárgását. Mint minden ilyen magas műszaki színvonalat képviselő márka, a Saunier Duval is lehetőséget kínál professzionális szervizre és megfelelő szakemberekre. A Saunier Duval szolgáltatásai Budapest egész területén elérhetőek, beleértve az üzembe helyezést, javításokat, takarítást, karbantartást és akár tanácsadást is. Mik a lehetséges meghibásodások? Nincs láng, a készülék leáll elégtelen láng hibakóddal: Ellenőrizze, hogy nincs-e gáz, vagy nincs-e eltömődés. A gáztűzhelyen is ellenőrizheti a gáz jelenlétét. Ha gázt észlel, kapcsolja ki és be az egységet, vagy nyomja meg és tartsa lenyomva a reset gombot 3 másodpercig. A hibakód így törlődik.

Amennyiben ezek után a kazán működik, nincs más teendő vele. Ha a hiba  még mindig fenáll, hívni kell a Saunier Duval szerviz Budapest területi elérhetőségét.

 

Van meleg víz, de nincs fűtés:

Először nézze meg nincs e nyári módban a készüléke.

Nézze meg a szoba termosztáton a hőmérsékletet.

Állítsa magasabbra a hőfokot és figyelje, hogy a termosztát bekapcsol e, ha bekapcsol a kazán, állítsa be a termosztáton az elérni kívánt hőmérsékletet.

Amennyiben ezután sem kapcsol fel és nem kezd el működni a kazán, mindenképp hívja bizalommal szakembereinket, hisz bármikor elérhető a Saunier Duval szerviz Budapest bármelyik kerületéről legyen is szó.

 

Különböző hibakódok Thema Classic gázkazán esetében:

F1/F4: ez gyújtási hibát jelez. Kapcsolja ki majd 5 másodperc múlva vissza a készüléket. Ha a hiba nem szűnik meg, hívni kell a szakszervizt.

F2/F3: ez már komolyabb hiba ugyanis azt jelzi, hogy az égéstermék elvezető rendszerben van a probléma.

Nyomásjelző és az állapotjelző villog: alacsony a víznyomás. Ebben az esetben töltsük fel a rendszert, de figyeljünk, mert ha ez nem csak egyszeri eset, akkor valószínűleg valahol elfolyik a víz, tehát ereszt valahol.

Bármelyik hibakód is jelenik meg, és Ön úgy érzi, nem szeretne kísérletezni a javítással, keresse fel a Saunier Duval szerviz Budapest területi szakemberét, és bizton állíthatjuk, hogy készségesen áll rendelkezésére.

 

A Saunier Duval szerviz Budapest teljes területén vállalja az üzembe helyezést, a szervizelés, karbantartás. Meghibásodások 24 órán belül megszűntethetőek, hisz az alkatrészellátás a megfelelő raktárkészletnek köszönhetően folyamatosan biztosított. Érdemes azt is tudni, hogy alkatrészt magánemberként nem tudunk vásárolni, ez csak szerződött és hivatalos szervizpartner teheti meg. Ezzel is óvja készülékünket a gyártó, hogy meghibásodás esetén, megfelelő szaktudással rendelkező szakember márka szerinti alkatrésszel tudja Önt kiszolgálni.

 

Beüzemelés? Karbantartás? Javítás? A Saunier Duval szerviz Budapest egész területén az Ön rendelkezésére áll, legyen szó szabadon álló vagy falra szerelhető kazánról, de akár egy kombi készülékről, a Saunier Duval szerviz Budapest bármely pontján, megoldja a felmerülő problémát.

Saunier duval szerviz Budapest területén:
Saunier Duval semia szerelés Budapest 1. kerület : Víziváros, Tabán, Vár, Krisztinaváros, renova szerviz Budapest 2. kerület : Ady-liget, Hidegkút, Budaliget, Pesthidegkút, Rózsadomb, Pasarét, Saunier Duval semia javítás 3. kerület : Békásmegyer, Óbuda, Kaszásdűlő, Csillaghegy, Aquincum, Saunier Duval isotwin szerelő Budapest 4. kerület : Káposztásmegyer, Újpest, renova star 5. kerület : Belváros – Lipótváros, Saunier Duval semia javítás Budapest 6. kerület : Terézváros, Saunier Duval szerviz Budapest 7. kerület : Erzsébetváros,
Saunier Duval szerelő Budapest 8. kerület : Józsefváros, isomax szerviz Budapest 9. kerület : Ferencváros,  isomax szerviz Budapest 10. kerület: Kőbánya, semia szerviz Budapest 11. kerület : Gazdagrét, Lágymányos, Albertfalva, Őrmező, Kelenvölgy, Kelenföld, Gellérthegy, Szentimreváros, szerviz Budapest 12. kerület : Hűvösvölgy, Zugliget, Svábhegy,
13. kerület : Angyalföld, Budapest 14. kerület : Zugló, 15. kerület : Újpalota, Rákospalota, Budapest 16. kerület : Cinkota, Sashalom, Árpádföld, Rákosszentmihály, Mátyásföld, 17. kerület : Rákoskert, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákosliget, renova szerviz Budapest 18. kerület : Pestimre, Pestszentlőrinc, Havanna, 19. kerület : Wekerle-telep, Kispest, Budapest 20. kerület : Pesterzsébet, Erzsébet, 21. kerület : Csepel, Budapest 22. kerület : Budafok, Budatétény, Nagytétény, Rózsavölgy, 23. kerület : Soroksár

Pest megye lefedettségünk:
Albertirsa, Alsógöd, Alsónémedi, Bénye, Budakeszi, Budaörs, Csévharaszt, Csömör, vízszerelő Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Felsőgöd, Felsőpakony, Fót, Gomba, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Isaszeg, Kerepes
Kisnémedi, Kistarcsa, Maglód, Mende, Mogyoród, Monor, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Ócsa, Őrbottyán, Pécel, Péteri, Pilis, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szilasliget, Taksony, Törökbálint, Úri, Üllő, Üröm, Vasad, Vecsés

szén-monoxid érzékelő

Nyílt égésterű készülék mellé szén-monoxid érzékelő javasolt! Testi épségünk és egészségünk érdekében a nyílt égésterű gázkészülékek, tűzelő berendezések helyiségeiben erősen javasolt szén-monoxid érzékelőt felszerelni. Ajánlatos az olyan helyiségekben is felszerelni...

bővebben

Gázbojlerek

Gázbojlerekről röviden A gázbojlerek megkönnyebbítik rohanó életünket, ha melegvíz előállításra van szükségünk. Segítségükkel, másodpercek alatt juthatunk forró vízhez. A gázbojler, gázégő segítségével állítja elő a meleg vizet úgy, hogy a lángja a tartályban lévő...

bővebben

Átfolyós vízmelegítők

Az átfolyós vízmelegítők. A háztartások egyik legelterjedtebb melegvíz előállító berendezése, az átfolyós vízmelegítők.  Ezeknek a gázkészülékeknek alacsony a fogyasztásuk, mert csak akkor fogyasztanak energiát, ha megnyitjuk a csapot és melegvízre van szükségünk....

bővebben
ocean budapest

Gázkészülék javítás

Éves Karbantartás

Szervizelés - Javítás

Tisztítás - Átvizsgálás

Szerelés Garanciával

Kombi cirkó - Gázkazán

Kazán - Cirkó

ocean szerviz

Gázbojlerek

Gázbojlerekről röviden A gázbojlerek megkönnyebbítik rohanó életünket, ha melegvíz előállításra...

bővebben
Print Friendly, PDF & Email
Hívás