Fűtésszerelés Budapest, Pest megye 0-24

Fűtéskorszerűsítés, fűtés karbantartás javítás, fűtési rendszer átmosás, radiátor csere

0620/ 242 1184

Központi fűtés rendszer, padlófűtés szerelés

Padlófűtés rendszer tervezés, kiépítés, légtelenítés, tisztítás, karbantartás

Keringető szivattyú, radiátor, radiátor szelep csere

Meglévő fűtési rendszer átmosás, karbantartás, fűtés légtelenítés

 0-24 Fűtésszerelés Hétvégén és Ünnepnapon!

Non Stop Gyorsszolgálat ügyelet!
Miért fontos a fűtésrendszerünk tisztítása-karbantartása

Egy új, vagy egy meglévő fűtési rendszer tisztítása egyaránt fontos. Ahhoz, hogy tökéletesen áttudjuk mosni a rendszer nem elég egy sima vizes öblítés, mivel az nem oldja fel a rendszerünk belső faláról a folyató szer maradványokat és különböző ásványi olaj szennyeződéseket, melyeket a gyártás és szerelés során rakódtak rá.

Ezek az anyagok, ha nincsenek eltávolítva, komoly károkat okozhatnak az idő múlásával az új vagy már meglévő rendszerünkbe, készülékünkbe. A szennyeződések reakcióba lépnek a fűtési vizünkkel és eliszaposodik az. Az iszap /vasoxid/ lerakódik, mint a készülék alkatrészeire, mint a radiátorok és a padlófűtés csőhálózatának falára is.

A lerakódott szennyeződés visszafog a keringésből és a rendszerünk keringető szivattyújának teljesítménye csökken ,az igénybevétele megnő, a radiátorok szelepei beragadnak így nehezebben vagy egyáltalán nem jut el a meleg az fűteni kívánt helyiségbe. Egy eliszaposodd rendszer nagyon igénybe veszi fűtő készülékünket és egyáltalán nem gazdaságos. Egy alapos rendszerátmosás szinte újjá varázsolja azt minden szempontból.

A Fan coil fűt és hűt is ha kell!

Miért jók a Fan coil berendezések:
  • Könnyű a tisztításuk karbantartásuk
  • Gömbölyített, elegáns formatervezés, ami bármilyen környezetbe illeszkedik
  • Halk üzemmód
  • Gyorsan fűti fel a helyiséget
  • Gyorsan hűti le a helyiséget
  • A légcsatornák miatt friss levegő is bekerül a térbe
  • Falra, álmennyezetbe is szerelhető
  • Alacsony energiafogyasztás
  • Alacsony telepítési- kiépítési költség
Mi is  Fan coil

Angol elnevezésű “FAN” és “COIL” szavak magyar fordítása /fan/ -Ventilátor és /coil/ -kalorifer, vagyis magyarul hívják ventilátoros konvektornak vagy hűtőkonvektornak.

Valójában a berendezés egy lamellás azaz lemezes hőcserélő felület, amin keresztül egy ventilátor fújja át a helyiség levegőjét. Ebbe a hőcserélős felületbe áramolhat meleg vagy hideg folyadék is, attól függ mit szeretnénk,fűteni vagy hűteni.
Ha csak fűtésre akarjuk használni akkor a hagyományos radiátorok helyett kell felszerelni a fűtési rendszerünkbe. Persze árban drágább egy fan coil berendezés, de amennyivel drágább annyival többet is tud. Leginkább ott alkalmas és kifizetődő ahol hűteni és fűteni is szeretnének vele.

Fűtésszerelő gyorsszolgálat Budapest területén:

Fűtésszerelés 1. kerület : Víziváros, Tabán, Vár, Krisztinaváros, Fűtésszerelő Budapest 2. kerület : Ady-liget, Hidegkút, Budaliget, Pesthidegkút, Rózsadomb, Pasarét, Fűtésszerelő 3. kerület : Békásmegyer, Óbuda, Kaszásdűlő, Csillaghegy, Aquincum, Fűtésszerelés Budapest 4. kerület :  Káposztásmegyer, Újpest,  Fűtésszerelő 5. kerület : Belváros – Lipótváros, Fűtésszerelés Budapest 6. kerület : Terézváros, Fűtésszerelés   7. kerület : Erzsébetváros,, Fűtésszerelés  Budapest 8. kerület : Józsefváros,  Fűtésszerelő 9. kerület : Ferencváros, Fűtésszerelés Budapest 10. kerület : Kőbánya Fűtésszerelő 11. kerület : Gazdagrét, Lágymányos, Albertfalva, Őrmező, Kelenvölgy, Kelenföld, Gellérthegy, Szentimreváros

Fűtésszerelés Budapest 12. kerület : Hűvösvölgy, Zugliget, Svábhegy, Fűtésszerelő Budapest  13. kerület : Angyalföld, Fűtésszerelő Budapest 14. kerület : Zugló, Fűtésszerelő Budapest  15. kerület : Újpalota, Rákospalota, Fűtésszerelés Budapest 16. kerület : Cinkota, Sashalom, Árpádföld, Rákosszentmihály, Mátyásföld, Fűtésszerelés Budapest  17. kerület : Rákoskert, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákosliget, Fűtésszerelő Budapest 18. kerület : Pestimre, Pestszentlőrinc, Havanna,  Fűtésszerelés Budapest 19. kerület : Wekerle-telep, Kispest, , Fűtésszerelő Budapest 20. kerület : Pesterzsébet, Erzsébet, Fűtésszerelés Budapest  21. kerület : Csepel, Fűtésszerelő Budapest 22. kerület : Budafok, Budatétény, Nagytétény, Rózsavölgy,  Fűtésszerelés Budapest 23. kerület : Soroksár

Pest megye lefedettségünk:

Albertirsa, Alsógöd, Alsónémedi, Bénye, Biatorbágy, Budakeszi, Budaörs, Csévharaszt, Csömör, vízszerelő Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Felsőgöd, Felsőpakony, Fót

Gomba, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Isaszeg, Kerepes, Kisnémedi, Kistarcsa, Maglód, Mende, Mogyoród, Monor, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Ócsa, Őrbottyán, Pécel, Péteri, Pilis, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szilasliget, Taksony, Törökbálint, Úri, Üllő, Üröm, Vasad, Vecsés